„Поп и рок в „Зора” „ – „Инстинкт”, FallDown и Мирослава Чобанова изнесоха двучасов концерт

10.06.2015 Posted by Зора

Празничната програма по повод седемдесетата годишнина на Народно читалище „Зора-1945” започна с концерта „Поп и рок в „Зора” „, който продължи два часа!
Гостите в зрителната зала чуха много рок, поп, блус, соул и арендби песни в изпълнение на младата и талантлива певица Мирослава Чобанова, Стоян Русев и Радослав Бузов от рок група „Инстинкт” и рок бандата FallDown.
Мирослава Чобанова е от Ямбол, но в момента учи в Музикалното училище в Бургас. Тя е учила в музикалната паралелка на Основно училище „Любен Каравелов”, нейни преподаватели са били Донка Мавродиева и Веса Ефева. Тя е посещавала и музикална школа Music Inside с ръководители Ивелина и Георги Георгиеви. Мирослава изпя 11 песни, сред които хитове на Тина Търнър, Трейси Чапмън, Алана Майлс, Ейми Уайнхаус, No Doubt и др.
Стоян Русев (вокал и китара) и Радослав Бузов (соло китара) са едни от създателите на рок група „Инстинкт” през далечната вече 2000 година, когато са все още ученици. Бандата свири хард рок, хеви метъл, мелодичен рок и има много авторски песни и кавъри. Група „Инстинкт” е участвала в много концерти в Ямбол. На сцената те изпълниха парчета на Васко Кръпката, Whitesnake, Guns N’ Roses и др.
Група FallDown е формирана в средата на 2013 година от Георги Георгиев (соло китара) и Добромир Василев (вокали и китара). Групата е в процес на записване на демо записи за първият й албум. FallDown свири хард рок, блус и алтърнатив рок. Макар и млада, групата има много участия в клубове в Ямбол и страната. Момчетата изпълниха авторски песни, както и хитове на Guns N’ Roses, Slash, D2 и др.
На финала изпълнителите получиха юбилейни дипломи за участието си в празничната програма на читалище „Зора”.
P1010811

P1010813

P1010815

P1010816

P1010817

Comments are closed.